Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

(-РАССТАНОВКИ-) СЕМЕЙНЫЕ РАССТАНОВКИ по Скайпу.

(rasstanovkionlineg, 24. 11. 2020 6:00)

РАССТАНОВКИ по вашим запросам, ОНЛАЙН Семейные расстановки онлайн WhatsApp, Skype, Zoom Системные расстановки по Хеллингеру онлайн Семейные и системные расстановки. Онлайн

Истина — это нечто, что стремительно появляется из небытия и снова погружается в небытие. Она появляется внезапно и снова исчезает. В тот миг, когда она приходит, она верна. В этом нет сомнения. Мы недооцениваем существа истины и познания.
Пытаясь увековечить момент истины, мы недооце­ниваем ее быстротечность. Истина — это быстротечное благо. Истина всегда проявляется по-разному. Она никогда не повторяется. Это как счастье: все радуют­ся его приходу, а если оно уходит, надо дать ему уйти.

Мной движет нечто, я совершенно не представляю, что будет, я в полной темноте и чувствую, словно через меня течет поток воды, течет издалека и утекает вдаль. Я просто водопроницаемый. Сам по себе я ни к чему не причастен, так же как источник не причастен к воде, которая просто течет через него.

Как обрести такую позицию? Нужно отказаться от намерений. У воды, что течет через источник, нет никаких намере­ний. У нее нет цели. И все же она доходит до полей, принося им плодородие, а затем уходит в море. Итак, отсутствие намерений есть основа для такой работы.

Отказаться от намерений может только тот, кто отказался от своих представлений о добре и зле. Кто не борется ни за добро, ни против зла. Ни то, ни другое. Он примирен со всем, что происходит. С жизнью. Со смертью. Со счастьем. Со стра­данием. Он согласен с миром и согласен с войной. Он прони­цаем, смирен и не содействует добру.

Чтобы записаться на расстановку переходите на страницу в instagram: batmanapollo

Что такое расстановка?
Что такое расстановка по хеллингеру?
Что такое системные расстановки?
Записаться онлайн на расстановки?


Данный метод позволяет с помощью расстановки увидеть нарушения порядка и восстановить его. Осознать и исцелить истинные причины событий, сюжетов, болезней, осознать, что на нас влияет и освободиться.


Системные расстановки. Онлайн Вьетнам Dar-es-Salam Осака Хайдарабад Чэнду Nyu-Jork Гвадалахара Kitaj Токио Indoneziya Пакистан Лима Карачи Мексика Tokio Стамбул США SShA Yujnaya Afrika Lahor Franciya Шэньчжэнь Индия Китай Nankin Куала Лумпур Шэньян Kitaj Ангола Er-Riyad Сеул Vetnam Египет Чикаго Harbin Indiya Дакка

Основные вопросы которые могут помочь решить "Расстановки":

- найти истинный корень проблем с деньгами;
- найти истинный корень проблем с бизнесом;
- найти истинную причину конфликтов;
- найти истинный корень проблем с созависимостью (отношения, алкоголизм, игромания)
- найти истинный корень проблем с любовными историями;
- найти истинный корень проблемы;
- отношения в паре; детско-родительские отношения; близость
- восстановление связи с родителями


Виды расстановок:

Дистанционная семейная расстановка
Бизнес-расстановка
VIP-расстановка
Семейная расстановка


Стоимость 600$. Уточняется на дату Расстановки.

XEvil 5.0 řešení jakéhokoli captcha

(aNatashaK2829zk, 20. 11. 2020 15:16)

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 19.0 + XEvil 5.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 12000 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 5.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!

Hi! Only from 18+!

(SandraJaist, 10. 11. 2020 4:51)

Here loveawake.ru you are waiting for interesting Dating only for adults!

huskur mot finnar aperca.se

(aperca.se, 7. 11. 2020 6:55)


Hi, I read your blog on a regular basis. Your humoristic style is awesome, keep doing what you're doing! matan.aperca.se/map1.php huskur mot finnar

sasilu.se tendon sous le pied

(sasilu.se tendon sous le pied, 5. 11. 2020 6:24)


Post writing is also a excitement, if you be acquainted with afterward you can write otherwise it is complex to write. tendon sous le pied sasilu.se/map37.php

mens efter mens aperca.se

(aperca.se, 4. 11. 2020 23:37)


WOW just what I was searching for. Came here by searching for
Excellent post. Keep writing such kind of information on your site. Im really impressed by it.
Hello there, You've done a great job. I'll certainly digg it and in my view recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this web site. spare.aperca.se/map5.php mens efter mens

otertbe.se hur länge ska man ha i silverschampo

(otertbe.se hur länge ska man ha i silverschampo, 4. 11. 2020 4:02)


Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks hur länge ska man ha i silverschampo otertbe.se/map17.php

skor utan häl munhea.se

(munhea.se, 4. 11. 2020 2:43)


Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Thanks! brigr.munhea.se/map4.php skor utan häl

enugn.se

(enugn.se, 3. 11. 2020 10:49)


Normally I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great post. enugn.se/map3.php fГҐ bort akne

gjuta plintar vilken betong aperca.se

(aperca.se, 3. 11. 2020 5:38)


Thanks in favor of sharing such a pleasant idea, post is pleasant, thats why i have read it completely derse.aperca.se/map6.php gjuta plintar vilken betong

panilul.se

(panilul.se, 2. 11. 2020 18:38)


Thanks for sharing your thoughts on. Regards panilul.se/map21.php setting powder bäst i test

olja pГҐ apoteket munhea.se

(munhea.se, 2. 11. 2020 13:50)


I feel this is among the most vital info for me. And i'm satisfied studying your article. However should observation on few common issues, The site taste is wonderful, the articles is actually great : D. Excellent task, cheers gurgle.munhea.se/map13.php olja pГҐ apoteket

otertbe.se

(otertbe.se, 2. 11. 2020 8:20)


First off I want to say great blog! I had a quick question that I'd like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I've had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Cheers! otertbe.se/map1.php revlon shampoo balsam

intersport outlet löddeköpinge aperca.se

(aperca.se, 1. 11. 2020 10:18)


Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and superb style and design. ychbo.aperca.se/map7.php intersport outlet löddeköpinge

azilopar.se

(azilopar.se, 1. 11. 2020 6:11)


It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I've read this publish and if I may just I desire to counsel you few fascinating issues or tips. Maybe you could write next articles relating to this article. I want to read even more things approximately it! azilopar.se/map4.php chalk paint sverige

benmmdi.se

(benmmdi.se, 31. 10. 2020 16:17)


Heya i am for the first time here. I found this board and I in finding It really helpful & it helped me out a lot. I hope to give one thing back and help others like you aided me. benmmdi.se/map1.php potatis på olika sätt

gokart utomhus stockholm aperca.se

(aperca.se, 30. 10. 2020 15:38)


I'm not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission. fiagh.aperca.se/map7.php gokart utomhus stockholm

laktosfritt bröd att köpa munhea.se

(munhea.se, 30. 10. 2020 13:25)


Paragraph writing is also a excitement, if you know after that you can write if not it is complicated to write. geni.munhea.se/map9.php laktosfritt bröd att köpa

probduo.se

(probduo.se, 30. 10. 2020 2:50)


I'm extremely inspired along with your writing skills and also with the format in your weblog. Is this a paid topic or did you customize it your self? Either way stay up the excellent high quality writing, it is rare to look a nice weblog like this one these days.. probduo.se/map13.php idun minerals Г¶gonskugga

dehllap.se

(dehllap.se, 29. 10. 2020 9:24)


When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive 4 emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Many thanks! dehllap.se/map31.php dry skin and blackheads


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »