Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sola ärr efter operation

(sola ärr efter operation, 23. 8. 2021 20:50)


I've been browsing online greater than three hours nowadays, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It's pretty value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you probably did, the web might be much more useful than ever before. sola ärr efter operation gutfm.prizsewoman.com/map1.php

jon olsson marbella

(jon olsson marbella, 23. 8. 2021 11:47)


My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks! jon olsson marbella amle.prizsewoman.com/map15.php

bult op voorhoofd

(bult op voorhoofd, 23. 8. 2021 3:01)


I do not know whether it's just me or if everybody else experiencing problems with your site. It appears as though some of the text in your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a issue with my browser because I've had this happen previously. Kudos bult op voorhoofd obgov.prizsewoman.com/map17.php

spa anläggningar göteborg

(spa anläggningar göteborg, 22. 8. 2021 18:26)


I am not positive where you are getting your information, however good topic. I needs to spend a while studying much more or understanding more. Thanks for magnificent info I used to be searching for this information for my mission. spa anläggningar göteborg viaper.teswomango.com/map5.php

schampo torr hårbotten fett hår

(schampo torr hårbotten fett hår, 22. 8. 2021 9:22)


magnificent points altogether, you just gained a new reader. What may you suggest in regards to your put up that you made a few days ago? Any certain? schampo torr hårbotten fett hår cetot.prizsewoman.com/map17.php

воздушный фильтр авто

(Robertbfk, 22. 8. 2021 7:08)

Привет господа

О компании
Давайте знакомиться! Мы — команда профессионалов! Мы — glubina.by

Наша команда!

Наша компания вот уже более 10 лет работает как на белорусском, так и на российском рынке буровых услуг и это объективно серьезный показатель надежности и успеха.

Бурение скважин на воду, обустройство скважин, установка водоподъемного оборудования — и это далеко не все направления нашей деятельности. Помимо бурения при необходимости мы поможем вам в ремонте или восстановлении старых скважин. Работаем в любое время года, а срок выполнения заказа может быть от одного рабочего дня, в зависимости от сложности производимых работ.

На сегодняшний день нами успешно пробурено более 50 000 метров, введено в эксплуатацию больше 2000 скважин в РБ и РФ на воду и не только.

За 10 лет мы сформировали штат из квалифицированных, опытных сотрудников и большой автопарк из буровой и вспомогательной техники: буровые установки на базе ЗиЛ 131, малогабаритные буровые установки (МГБУ), манипуляторы, экскаваторы, водовозы, самосвал, компрессор и т.д.

Мы идем в ногу со временем, а это значит, что все работы выполняются в соответствии с требованиями нормативной документации с применением современных материалов и оборудования. И паспорт, и вся необходимая документация будет выдана вам на руки. Именно для вас мы подберем оптимальное решение, учитывая все нюансы климатической зоны и почвы с учетом разумной экономии. Мы бурим скважины любой глубины и конструкций, и работы проводим как для физических, так и для и юридических лиц. Качество и долговечность — вот наш принцип работы, именно поэтому гарантия на нашу работу составляет 10 лет.

Используемая техника

tjejer utan bh

(tjejer utan bh, 22. 8. 2021 1:04)


Hi, i feel that i saw you visited my site so i got here to go back the prefer?.I am trying to in finding issues to improve my web site!I suppose its good enough to make use of some of your concepts!! tjejer utan bh amoc.sewomabest.com/map12.php

les signes de menopause chez la femme

(les signes de menopause chez la femme, 21. 8. 2021 16:30)


Howdy! This post could not be written much better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I am going to send this article to him. Fairly certain he will have a great read. I appreciate you for sharing! les signes de menopause chez la femme seder.sewomabest.com/map14.php

The world is yours.

(DanielTom, 21. 8. 2021 11:45)

There is certainly a great deal to find out about this subject. I really like all of the points you made.

bygellös push up bh

(bygellös push up bh, 21. 8. 2021 8:08)


Does your blog have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to send you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time. bygellös push up bh perwei.teswomango.com/map11.php

köttkorv med senapssås

(köttkorv med senapssås, 20. 8. 2021 23:51)


I feel that is one of the such a lot significant info for me. And i am happy studying your article. But want to observation on few basic things, The website style is wonderful, the articles is actually nice : D. Good process, cheers köttkorv med senapssås maurip.sewomabest.com/map6.php

a la eco pasta

(a la eco pasta, 20. 8. 2021 14:44)


Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Cheers a la eco pasta eachen.teswomango.com/map17.php

sportbilar till salu

(sportbilar till salu, 20. 8. 2021 6:55)


Hello there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you sportbilar till salu inis.teswomango.com/map4.php

fitness tävling för tjejer

(fitness tävling för tjejer, 19. 8. 2021 23:20)


I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Exceptional work! fitness tävling för tjejer charsa.sewomabest.com/map12.php

Gay blog

(RobertInfut, 16. 8. 2021 19:18)

https://maps.google.com.pr/url?q=https://bear-magazine.com/gay-dating-4you-de/
https://cse.google.mu/url?q=https://bear-magazine.com/gay-dating-no-sign-up/
https://cse.google.mu/url?q=https://bear-magazine.com/gay-cbt-porn/
https://maps.google.com.pr/url?q=https://bear-magazine.com/gay-hostel-sitges/
https://www.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/1-romeo-gay-dating-chat-meet-love/
https://sandbox.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/ff-gay/
https://www.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/gay-porno-twink/
https://plus.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/gay-dating-scene/
https://plus.google.com/url?q=https://bear-magazine.com/amsterdam-gay-sauna-2/
https://cse.google.mu/url?q=https://bear-magazine.com/decent-gay-dating-apps-in-germany/

Plastation 5 со скидкой 30% не упусти свой шанс

(EdwardVow, 14. 8. 2021 17:18)

Хватит переплачивать и ждать!
Купи Plastation 5 со скидкой 30% уже сегодня.
Не усусти свой шайнс - предложение ограничено.
Все приставки в наличии, большой вибор аксесуаров.
https://cutt.us/lUuaM

Как заблокировать инстаграм. Уничтожь бизнес конкурента или просто непорядочного человека в Instagram

(InstBlokluppy, 14. 8. 2021 15:29)

Оказываю услуги по полной блокировке instagram аккаунтов.
Аккаунт нельзя восстановить от слова вообще. При повторной регистрации прошлый ник написать нельзя.

Цена: от 250 $
Срок выполнения: от 5 часов до 7 дней.

Телеграмм для связи @xx556677
Гарант форума приветствуется.

Благодарю за внимание
_____________________
инстаграм блокировка комментариев
блокировка инстаграм купить
как снять блокировку в инстаграме

Как заблокировать инстаграм. Уничтожь бизнес конкурента или просто непорядочного человека в Instagram

(InstBlokluppy, 14. 8. 2021 13:50)

Оказываю услуги по полной блокировке instagram аккаунтов.
Аккаунт нельзя восстановить от слова вообще. При повторной регистрации прошлый ник написать нельзя.

Цена: от 250 $
Срок выполнения: от 5 часов до 7 дней.

Телеграмм для связи @xx556677
Гарант форума приветствуется.

Благодарю за внимание
_____________________
блокировка аккаунта в инстаграм что делать
как забанить аккаунт в инстаграме навсегда
как зайти в закрытый профиль инстаграмма

Maskking high pro max электронная купить

(CarlosLig, 13. 8. 2021 23:26)

Maskking high pro max купить оптом
Купить Maskking pro max 1500
Maskking pro max электронная сигарета купить в Москве


https://chinex.su/maskkinghighpromax/


Maskking high pro max электронная сигарета оптом купить в Москве
Одноразовая электронная сигарета Maskking high pro max купить
Maskking high pro max электронная сигарета одноразовая купить
Купить сигарету Maskking high pro max
Maskking high pro max электронная сигарета купить оптом







as*&GJUJU2wusdhWW

gul vårblomma namn

(gul vårblomma namn, 13. 8. 2021 21:20)


Hi! I've been reading your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic job! gul vårblomma namn crower.teswomango.com/map3.php


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »