Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What do you wish to tell it?

(Carlosassen, 9. 7. 2021 23:43)

I congratulate, your idea simply excellent

Just that is necessary. I know, that together we can come to a right answer.

(Darnellwourb, 9. 7. 2021 23:43)

I precisely know, what is it — an error.

nuvusela jual spojujici rastoce cualquier

(HenisDep, 9. 7. 2021 16:30)

https://cutt.us/Lxlpq https://clck.ru/VwDBP https://cutt.us/SznCV https://qps.ru/4D0OZ - https://qps.ru/LBTDI https://gee.su/xjTX2 https://clck.ru/VvHTL https://qps.ru/PBzmU https://qps.ru/G5uVz https://cutt.us/cFYmy - https://clck.ru/VvTzb https://gee.su/0YWJH https://clck.ru/VvSrJ https://cutt.us/sFSsY https://cutt.us/yfLOZ https://gee.su/7f42N - https://qps.ru/mgI4K https://cutt.us/tnRhR https://qps.ru/p0uPf https://cutt.us/KDJfMhttps://clck.ru/VxAyj https://cutt.us/TEzwR https://qps.ru/FcknV https://gee.su/hesn5 - https://qps.ru/y1ogk https://gee.su/VrgDP https://qps.ru/EwWJx https://cutt.us/FYNnF https://gee.su/Vxf8T https://cutt.us/hphrX - https://clck.ru/VvU5w https://clck.ru/Vvx5Z https://clck.ru/VwJyz https://qps.ru/j9nAg https://qps.ru/4nCj1 https://qps.ru/rMsLZ - https://clck.ru/VvEUN https://qps.ru/Q2rai https://clck.ru/VvP6T https://qps.ru/bIo9t

Как отправить пользователю личное сообщение?

(LerraNum, 9. 7. 2021 12:00)

Привет! Подскажите, пожалуйста, глупой Lerussik, как тут отправить личное сообщение? Очень надо! Спасибо
Hi! Can you please tell stupid Lerussik how to send a private message Thanks

inmundicia aidsalliance decantations advic omnipotentne

(HenisDep, 9. 7. 2021 7:34)

https://gee.su/qKHMZ https://qps.ru/WE2VO https://clck.ru/VvkRR https://clck.ru/VvW7F - https://cutt.us/mEBQS https://cutt.us/QSEii https://clck.ru/Vvdg3 https://clck.ru/VvMT4 https://qps.ru/X3MbA https://qps.ru/8eLDm - https://qps.ru/9N13t https://cutt.us/cwXQn https://clck.ru/VvXxq https://clck.ru/Vvgkv https://gee.su/bhtm9 https://gee.su/8Rk9d - https://qps.ru/YakxA https://clck.ru/VvYFq https://qps.ru/R1dSM https://gee.su/vnoTthttps://qps.ru/EV5bd https://qps.ru/deOxW https://qps.ru/eLMgz https://gee.su/ESkJm - https://cutt.us/Unixv https://qps.ru/qWTSV https://clck.ru/Vvfp5 https://clck.ru/VvabM https://clck.ru/VvJUN https://gee.su/xEN8k - https://qps.ru/xdEWh https://clck.ru/VvYEp https://qps.ru/HfgQU https://gee.su/8UcRE https://qps.ru/QgFdS https://clck.ru/Vvebb - https://gee.su/FfV3T https://clck.ru/VvWKq https://qps.ru/DisfA https://clck.ru/VvGhM

monthsfrom cephalo darling inlater black

(HenisDep, 8. 7. 2021 22:42)

https://qps.ru/sS1XI https://cutt.us/rGUzd https://qps.ru/0u1R6 https://qps.ru/xQKLe - https://gee.su/4JO7r https://qps.ru/IcRli https://clck.ru/VvW4C https://cutt.us/TmJEz https://qps.ru/9vSto https://qps.ru/mdM3Y - https://gee.su/yu8NK https://qps.ru/CPQWl https://qps.ru/pNy8k https://gee.su/oJX8e https://gee.su/lMnUF https://clck.ru/VwEj2 - https://cutt.us/GqMak https://gee.su/JhXCF https://qps.ru/OwlZR https://cutt.us/krIOHhttps://gee.su/NwyCL https://qps.ru/AI2xT https://gee.su/eSOd4 https://qps.ru/Evi9J - https://qps.ru/xAJOK https://qps.ru/BNRJF https://clck.ru/VwSP2 https://gee.su/I6c4i https://qps.ru/J2A1o https://clck.ru/VvVTa - https://cutt.us/hWhEa https://gee.su/xZLpA https://clck.ru/VvcLp https://gee.su/TwDhN https://gee.su/keVWR https://cutt.us/hMLBD - https://clck.ru/VwXpv https://clck.ru/VvgiU https://cutt.us/yKihw https://qps.ru/h7uUq

will cbd show up on hair follicle

(Robertfriew, 8. 7. 2021 22:08)

Lip Balm. https://chopot.org/cbd-power/ Gnc san rafael. You have experience with the medical qualities of Diesel Ryder? Sharing your information here maybe can help other people! https://chopot.org/standard-process-hemp-oil-complex/ Super Sour CBD »»» Super Sour CBD F6 Super Sour CBD »»» x CBD Grenades (Sour D 2004/2005 x Sour Brasi) x CBD Grenades Sour D 2004/2005 x Sour Brasi Sour D 2004/2005 »»» Original Diesel x DNL Original Diesel »»» Chemdawg x MassSuperSkunk x SensiNL MassSuperSkunk Super Skunk Probably »»» Skunk #1 x Afghanistan Skunk #1 Skunk #1 Skunk #1 »»» Afghanistan x Mexico x Colombia Afghanistan »»» Indica Mexico »»» Sativa Colombia »»» Sativa Afghanistan »»» Indica SensiNL »»» NL #1 x NL #2 x NL #5 NL #1 IBL Afghanistan »»» Indica NL #2 Northern Lights (specified above) NL #5 USA, Kalifornien »»» Mostly Indica Chemdawg (specified above) DNL »»» x Northern Lights RFK Skunk x Hawaiian RFK Skunk Unknown Skunk Skunk #1 (specified above) Hawaiian »»» Indica/Sativa Hybrid Northern Lights (specified above) Sour Brasi »»» Luca Brasi x Sour Diesel Luca Brasi »»» Bubba Kush pre-98 x Corleone Kush Bubba Kush pre-98 probably »»» Northern Lights Humboldt cut x Triangle Kush probably Northern Lights Humboldt cut Afghanistan Indica Probably »»» Indica Triangle Kush OG Kush Florida Probably »»» Chemdawg x Probably Lemon Thai x Hindu Kush, Pakistan Lemon Thai »»» Sativa Hindu Kush, Pakistan »»» Indica Chemdawg Unknown Indica »»» Indica Corleone Kush »»» Bubba Kush pre98 x SFV OG Kush F4 Bubba Kush pre98 (specified above) SFV OG Kush F4 »»» SFV OG x Afghani #1 SFV OG OG Kush SFV Cut (specified above) Afghani #1 »»» Afghanistan x Afghanistan Afghanistan »»» Indica Afghanistan »»» Indica Sour Diesel (specified above) CBD Grenades »»» Sour Brasi x Alien Grenades Sour Brasi (specified above) Alien Grenades »»» x Tahoe Alien Sour Diesel x Unknown Strain Sour Diesel (specified above) Unknown Strain Tahoe Alien »»» Tahoe OG Kush x Alien Kush F1 Tahoe OG Kush »»» OG Kush Tahoe Cut x SFV OG Kush IBL OG Kush Tahoe Cut (specified above) SFV OG Kush IBL (specified above) Alien Kush F1 »»» Las Vegas Purple Kush x Alien Technology Las Vegas Purple Kush »»» Northern Lights x Hindu Kush Purple Northern Lights (specified above) Hindu Kush Purple »»» Indica Alien Technology Afghanistan »»» Indica CBD Grenades (specified above) It's the THC that causes the various mental harms of cannabis (one in four cases of psychosis are caused by high-THC cannabis). Too High (Hot) Temps. https://chopot.org/cbd-pre-rolls-for-sale/

umyje beperken frivolezza ekonomickej bosnian

(HenisDep, 8. 7. 2021 13:35)

https://cutt.us/WIBYv https://qps.ru/Y0teV https://gee.su/YQabc https://qps.ru/ISXeB - https://cutt.us/rOKxK https://clck.ru/VvdoW https://qps.ru/stFBS https://gee.su/jl963 https://clck.ru/Vvdeo https://qps.ru/OMAuv - https://qps.ru/o8fNr https://cutt.us/ABRbh https://gee.su/WEiYs https://qps.ru/uVDp7 https://qps.ru/N65LW https://gee.su/Tfks4 - https://clck.ru/VwD44 https://cutt.us/WEGHK https://cutt.us/UkwGy https://gee.su/uIegRhttps://qps.ru/DrOpv https://cutt.us/WtUqQ https://clck.ru/VvUEr https://clck.ru/VwEmk - https://gee.su/YLNvw https://clck.ru/Vvbui https://qps.ru/nbGpZ https://gee.su/6vxmP https://gee.su/FDimg https://qps.ru/pDkvb - https://clck.ru/VxAKK https://clck.ru/VvRxP https://gee.su/x5RmV https://cutt.us/hOtKZ https://clck.ru/VvXgX https://cutt.us/opeXx - https://gee.su/UIuw1 https://clck.ru/Vvwrb https://gee.su/MQbET https://clck.ru/Vx4Ks

saturai longgarnya universihy sauvagement generational

(HenisDep, 8. 7. 2021 4:32)

https://qps.ru/n7btO https://qps.ru/YBOjt https://cutt.us/EtaUr https://gee.su/UEl1t - https://clck.ru/VwRby https://qps.ru/pWKjo https://cutt.us/Sqddq https://clck.ru/Vvky7 https://gee.su/2GiZW https://gee.su/aiSIy - https://clck.ru/VwKtp https://gee.su/bji97 https://cutt.us/jgSIe https://cutt.us/nzWbe https://cutt.us/WHbcU https://qps.ru/h7Ivd - https://gee.su/SAPYO https://qps.ru/Lj1gM https://clck.ru/VvLXV https://clck.ru/VvVuphttps://cutt.us/OOkvX https://clck.ru/VvNr8 https://qps.ru/JF5vA https://qps.ru/I1Mau - https://clck.ru/VvZ5E https://qps.ru/V3DbI https://cutt.us/BNran https://clck.ru/VwJYT https://qps.ru/aEDje https://cutt.us/zzkxB - https://gee.su/KhnbU https://clck.ru/VwD3R https://gee.su/pMnrz https://clck.ru/VwTfo https://cutt.us/IFiLY https://gee.su/7yULd - https://qps.ru/mxRMV https://gee.su/64Bqh https://clck.ru/VvRPr https://qps.ru/XwBlz

heraphoto auszudrucken neprojednal noincluding zariecie

(HenisDep, 7. 7. 2021 19:27)

https://cutt.us/RpBqN https://gee.su/Sbjmv https://clck.ru/Vvv2v https://clck.ru/VvGtQ - https://gee.su/8X6nq https://qps.ru/FZmTq https://cutt.us/rXJOY https://qps.ru/zjxub https://qps.ru/Q4erN https://cutt.us/HrrBq - https://cutt.us/BszZE https://qps.ru/j9EiA https://gee.su/FyQla https://clck.ru/VvZSK https://cutt.us/zbXor https://cutt.us/BKoEZ - https://qps.ru/2PzsK https://cutt.us/mPlnX https://clck.ru/VvF2h https://clck.ru/Vw7NLhttps://qps.ru/HekJa https://gee.su/LyNlw https://clck.ru/VvJb9 https://clck.ru/Vvv5d - https://qps.ru/ZDuHd https://cutt.us/tTyjD https://clck.ru/VvTeB https://qps.ru/cDUEf https://cutt.us/unwUW https://qps.ru/tHaZG - https://clck.ru/VwCcb https://qps.ru/WQjHY https://gee.su/ZWTcQ https://clck.ru/VvjqS https://cutt.us/IgsTr https://cutt.us/AsHAl - https://gee.su/65Nu3 https://cutt.us/kHZKo https://clck.ru/VwrzZ https://clck.ru/VvEEL

uv led s-nails si

(Adrianoxids, 6. 7. 2021 16:58)

uv led https://www.s-nails.si/3-uv-led-gel-lak

Women's Manufacture Backpack

(JasonLox, 5. 7. 2021 3:43)

https://geni.us/qX4pKE natural leather backpack for women

Play in best games

(ScottTougs, 3. 7. 2021 5:14)


TOP porn games in the world https://www.myadultonlinegames.com/category/premium-adult-games - go and play

Предложу скидки Устранение сайтов мошенника вирусные базы

(VadimPetrov, 2. 7. 2021 19:23)


Добрый день!
Выполняем лучшие прогоны "киллеры" для сайтов конкурента. Всего от 2 000 руб.
- 100% эффект. Сайты ваших конкурентов "умрут".
- Максимальное количество отрицательных фитбеков.
- Наша специальная база - максимально сильные площадки из 10 млн. ресурсов (вирусных, спамных, порно и тому подобных). Работает бесперебойно.
- Прогон выполняем одновременно с 4-х серверов.
- Непрерывный спам активационных ссылок на официальный e-mail.
- Можем растянуть по времени сколько угодно.
- Прогоняем с запрещёнными ключами.
- При 2-х прогонах - хорошие скидки заказчикам.

Стоимость 80$
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телегрм: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

How To Get NUTAKU Gold 2022

(belletiz, 30. 6. 2021 14:46)

https://github.com/seeres/nutaku-gold-coin-guide/blob/main/README.md

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,<>] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.<>] Nutaku offers a large pool of 450+<>] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

Nutaku Gold Coin Codes
Where To Get NUTAKU Games For Free 2022
NUTAKU Gold Codes JULY 2021
NUTAKU Coin Code 2022
NUTAKU Gold Coin Hack Apk
NUTAKU Gold Code JULY 2021

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3wlPWWx

(gen, 29. 6. 2021 16:31)


Follow the link and choose the products for your health

https://bit.ly/3wlPWWx

отбойник двигателя

(Robertizq, 28. 6. 2021 8:59)

Доброго времени суток дамы и господа

Обустройство скважины
Следующим этапом, после того, как были выполнены буровые работы, является обустройство скважин.

Для того чтобы
избежать проблем при эксплуатации скважины
обеспечить своему дому полноценные автономные поставки воды
не остаться без водоснабжения в самый неподходящий момент
скважина не прекратила подачу воды с наступлением холодов
предотвратить попадание в скважину загрязняющих веществ
необходимо точно определить все характеристики конкретной скважины и произвести подбор подходящего оборудования. В скважину устанавливаются насосы, которые автоматически управляют процессом подачи воды в дом самостоятельно, затем проводятся монтажно-строительные работы по благоустройству вашей скважины и только после этого наступает подведение воды к объекту (прокладка гидравлики к указанным вами точкам водопотребления). Обустройство скважины предусматривает установку кессона или скважинного адаптера и автоматики для бесперебойного снабжения, а также работы по прокладке трубопровода до здания ниже глубины промерзания.

Обустройство скважины включает в себя:
Загрузку насоса в скважину — насос подбирается после бурения скважины по согласованию с заказчиком.
Оборудование кессона (кессон — это подземное сооружение вокруг обсадной трубы, в котором располагается насосное оборудование: автоматика по управлению насосом, гидробак, запирающая арматура), в том случае если строительство кессона необходимо, хотя возможны варианты ввода воды в дом без кессона. Кессон может быть собран из железобетонных колец (диаметром от 1 метра до 2 метров) или сделан из пластика, пластиковый кессон обойдется дороже, чем железобетонные кольца.
Прокладка трубы до точек потребления воды
Монтаж и наладка системы водоснабжения — установка расширительного бака и реле выключающего насоса. Вместо реле может быть установлено более дорогое частотное управление насосом.
Наша компания проводит все необходимые работы для оборудования скважин, и мы гарантируем высокое качество, как проводимых работ, так и устанавливаемого оборудования.



Юрий — очень ценный сотрудник в этом деле! С самого первого дня основания нашей компании он ввел в эксплуатацию более 600 объектов! Этот нереальный опыт дает нам право давать самые высокие обещания и гарантии, что все будет работать как швейцарские часы, а ошибки на этапе проектирования, строительства и ввода в работу скважин исключены благодоря колоссальному опыту нашего сотрудника!

На любой вопрос вы получите непременный ответ!
За советом заполняйте форму ниже или звоните нам по телефону:

+375 (29) 186-45-03

NUTAKU Coin Redeem Codes

(belletiz, 28. 6. 2021 6:49)

https://paiza.io/projects/sQHWfBawM1Ka4PsTAbrEog

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,[1] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.[2] Nutaku offers a large pool of 450+[3] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

Nutaku Gold 2022
Free NUTAKU Gold Codes 2022
NUTAKU Gold Coin Hack Android 2022
NUTAKU Unlimited Coins Apk No Survey
NUTAKU Gold Glitch JULY 2021
NUTAKU Coin Codes JULY 2021

интернет-сервис приобщенный футболу

(Wayneanorb, 24. 6. 2021 20:28)

https://liverpoolfc.ru/news/126-news/24479-vejnaldum-alisson-spasal-nas-beschislennoe-kolichestvo-raz Алиссон спас нас огромное количество раз

Quorrotamona ybflr

(pharmaceptica, 22. 6. 2021 5:16)

generic tadalafil from uk https://www.pharmaceptica.com/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »