Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

IMVU Free Credits No Surveys 2021

(belletiz, 22. 6. 2021 4:42)

https://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?474686-How-do-I-move-a-thread-to-a-different-topic

===========
wow. i found it finally. thanks!

How To Get Credits On IMVU 2021
IMVU Free Credits Generator Download 2022
IMVU Hack Download No Survey 2021

Услуга бонусы Замочи сайт конкурента спамные базы

(AntonVlasow, 20. 6. 2021 14:26)


Добрый вечер!
Готовы выполнить самые лучшие прогоны, чтобы "угробить" онлайн-ресурс конкурента. Всего от 2000 рублей.
- Стопроцентный результат. Интернет-сайты точно "умрут".
- Предельно возможное количество отрицательных фитбеков.
- Наша специальная база - максимально "убийственные" площадки из 10 млн. сайтов (спамные, порно, вирусы и т.д.). Это действует безотказно.
- Прогон проводим сразу с 4 мощных серверов.
- Постоянный спам вирусных ссылок на официальный e-mail.
- Растянем сколько угодно по времени.
- Прогоняем с запрещёнными ключевыми словами.
- На условиях заказа нескольких сайтов - выгодные скидки.

Стоимость услуги $80
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Отменные фильма

(Peterchisa, 20. 6. 2021 0:06)

https://kino-teatr.ua/articles/chto-v-kino-premeryi-nedeli-12-18-dekabrya-4801.phtml - Отличные фильмы онлайн

трубы для скважины на воду

(Donaldijv, 19. 6. 2021 21:50)

Привет товарищи
Гарантия на скважину и систему водоснабжения Компания “БурТехСервис” предоставляет следующие гарантии на выполненные работы:
Бурение скважины:
Гарантию сроком на 5 лет

Обустройство скважины:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Монтаж канализации:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Таким образом, по окончанию выполненных работ вы получаете настоящие гарантии от компании “БурТехСервис”.

burenie-skvazhin-garantiya
Гарантийные случаи по скважине:
Появление в воде глины, песка;
Отсутствие воды в скважине.
Не являются гарантийными случаями:
Наличие посторонних предметов в скважине после сдачи ее заказчику;
Самостоятельное несогласованное изменение конструкции скважины;
Изменение химического состава воды в водоносном горизонте;
Несогласованное внесение изменений в электрическую схему подключения водоподъемного оборудования;
Несогласованное внесение изменений в настройках инженерного оборудования;
Резкое понижение статического и динамического уровня воды в скважине.
Бурение скважины на воду с последующим ее обустройством с гарантией от “БурТехСервис” это возможность иметь чистую воду у себя на участке долгие годы!

Tranianipse

(HarryJebra, 5. 6. 2021 17:11)

https://telegra.ph/Asian-Girls-Nude-Sports-03-24
https://telegra.ph/Dating-Older-Man-With-Low-Sex-Drive-03-25
https://telegra.ph/Pornos-Vergewaltigt-10-31
https://telegra.ph/Asian-Babe-Titten-Massage-04-01
https://telegra.ph/Free-POVD-Porn-Videos-03-30
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Gifs-Of-Big-Girl-Nude-Boobies-03-24
https://telegra.ph/Babyoil-Porn-Video-With-Irresistible-Girls-Gracie-03-29
https://telegra.ph/Teen-Porn-School-Sex-Gifs-04-02
https://telegra.ph/Shu-Qi-Porn-Sex-Scene-03-26
https://telegra.ph/Womas-Legs-Sexs-Vds-03-25
https://telegra.ph/Beeg-Young-Teen-Porn-Videos-03-28
https://telegra.ph/Jungfrau-Hardcore-Pics-Xxx-11-02
https://telegra.ph/Haarlose-Pussy-Nackt-Japan-11-02
https://telegra.ph/Nepali-Girls-Fucking-Outside-03-31
https://telegra.ph/Oma-Nackt-Auf-Dem-Fahrrad-11-01
https://telegra.ph/Black-Girls-Putting-Hands-In-Squirting-Pussy-11-12
https://telegra.ph/Masturbation-Pics-For-Girls-Nude-04-01
https://telegra.ph/Teenage-Girl-Sex-Hard-Anal-03-24
https://telegra.ph/Lusty-Brunette-Has-Fun-At-Hot-Sex-Party-03-29
https://telegra.ph/Big-Titted-Blondes-Naked-04-04
https://telegra.ph/Cara-Alexander-Nude-Pics-03-24
https://telegra.ph/Pussy-Licking-Porn-Involving-Super-Horny-Teen-03-29
https://telegra.ph/Asian-Girls-Nude-And-Kissing-03-24
https://telegra.ph/B2-dating-sites-11-07
https://telegra.ph/Mexikanische-Teens-Jungfrau-Fuck-Video-Selbst-03-27
https://telegra.ph/Deep-Throat-Porn-Video-Starring-Pretty-Young-03-29
https://telegra.ph/Gefälschte-Titted-Blondie-Olivia-Austin-Bekommt-03-28
https://telegra.ph/Naked-Teens-Doing-The-Splits-04-02
https://telegra.ph/Pictures-Of-Men-And-Women-Naked-04-04
https://telegra.ph/Young-Naked-Nigger-Girl-03-25
https://telegra.ph/Schwanzgeile-Frauen-10-31
https://telegra.ph/Seductive-Blonde-With-Amazing-Ass-Rides-Cock-03-31
https://telegra.ph/Surprise-At-Final-11-12
https://telegra.ph/Sexy-Hips-Nude-Girls-Photos-04-02
https://telegra.ph/Sexy-Penelope-Cruz-Porn-04-01
https://telegra.ph/Dating-Someone-Who-Has-The-Same-Name-As-Ex-04-02
https://telegra.ph/FГјr-Eine-Tiefe-Fahrt-03-28
https://telegra.ph/HeiГџe-porno-sexy-singles-11-06
https://telegra.ph/Big-Black-Dicks-On-White-Chicks-11-10
https://telegra.ph/Sexy-Animated-Girl-In-Sexy-Car-Animated-03-24
https://telegra.ph/Foxy-Well-Stacked-Blondie-Rides-Meaty-Dick-With-03-31
https://telegra.ph/Alte-Frau-Anal-10-31
https://telegra.ph/Big-Ass-Porn-Video-Young-Teen-Porn-Videos-03-28
https://telegra.ph/Boobs-And-Pussy-Of-Angelina-Jolie-04-02
https://telegra.ph/Crazy-Stepmom-Cory-Chase-Teaches-Anastasia-03-31
https://telegra.ph/Gay-Shorts-Porn-03-30
https://telegra.ph/Meine-Geile-Oma-10-31
https://telegra.ph/Auf-Sex-Verzichten-11-01

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3oZOKnO

(gen, 5. 6. 2021 2:41)


Follow the link and choose the products for your health

https://bit.ly/3oZOKnO

Услуга скидки Устранение сайтов мошенника спамные базы

(SashaVlasov, 5. 6. 2021 1:44)

Предлагаем профессиональные услуги:
"Быстрое устранение интернет-сайтов конкурента или мошенника!"
Спрашиваете, как?!
- Опыт нашей компании - больше десяти лет.
- Уникальная методика.
- Наращивание ссылочной массы с помощью вирусных и порно ссылок.
- Любой поисковик мгновенно реагирует на наши базы.
- Тексты на сайте спамятся, они становятся неуникальными.
- У нашей компании большие возможности и опыт в этом направлении.

Цена 80$
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телегрм: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

ildream net haifa

(Michaelled, 1. 6. 2021 19:44)

https://ildream.net/haifa/

Way2self.in.ua - путь к истинной себе

(Allaslunk, 1. 6. 2021 5:02)

Человек склонен думать, что знает о себе всё. Но жизнь доказывает, что это весьма поверхностное суждение. На самом деле познание самого себя – процесс бесконечный, включающий в себя анализ своих способностей и внутреннего потенциала, поиск таких направлений деятельности, которые помогут реализовать себя как личность. На сайте https://way2self.in.ua вы узнаете много нового и полезного для себя. Вполне вероятно, что вам удастся найти полезные советы или ответы на вопросы, касающиеся людских взаимоотношений, здоровья, кулинарии, садоводства и многого другого, вплоть до ритуалов и гаданий.

cialis for women dosage afhsdbcArelfjlcfo

(nuactloh, 31. 5. 2021 2:50)

how long do the effects of cialis last https://rcialisgl.com/ - what does cialis pill look like cialis super active 20 mg

tnoegfdzindyBtjDoowsq

(oscizAsd, 29. 5. 2021 6:33)

cialis canada org doc https://cialisjla.com/ - cheapest cialis cialis onlilne

geeahdzindyBtjDoowse

(combSwa, 29. 5. 2021 3:02)

cialis free trial voucher https://ckacialis.com/ - buy cialis online cialis 10 mg price

geeahdzindyBtjDoowsd

(combSwa, 28. 5. 2021 20:28)

cialis no prescription https://ckacialis.com/ - generic cialis bestelle cialis paypal

sbbolthdzindyBtjDoowsy

(DorgoHtf, 28. 5. 2021 18:02)

cialis and diabetes https://cialishav.com/ - buy cialis by paypal buy generic cialis australia

gsaxzvofbldzindyBtjDoowsv

(DorgoAni, 28. 5. 2021 16:55)

pharmacy technician courses online https://pharmacyken.com/ - pharmacy job canada cheapest pharmacy for prescriptions

gsaxzvofbldzindyBtjDoowsw

(DorgoAni, 28. 5. 2021 14:25)

can americans buy prescription drugs from canada https://pharmacyken.com/ - rx express compounding pharmacy manor pharmacy store locator

generic cialis quick shipping afhsdbcArelflxssd

(nuactloh, 28. 5. 2021 11:14)

tadacip vs cialis https://rcialisgl.com/ - cialis vs generic generic cialis from canada

mississippi board of pharmacy dgsolbvfdArelflooke

(nuactVed, 28. 5. 2021 10:22)

cialis under tongue https://krocialis.com/ - genericcialis natural cialis gnc

cvs online pharmacy dgsolbvfdArelfmzqob

(nuactVed, 28. 5. 2021 8:10)

how many milligrams of cialis should i take https://krocialis.com/ - overnight cialis delivery uses of cialis

sbbolthdzindyBtjDoowsz

(DorgoHtf, 27. 5. 2021 18:48)

tadalafil tablets 20 mg https://cialishav.com/ - buy cialis uk 5mg cialis reviews


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »