Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

stansa bokstäver metall

(stansa bokstäver metall, 6. 8. 2021 13:53)


Great post. stansa bokstäver metall eccoi.sewomabest.com/map11.php

gym bag herr

(gym bag herr, 6. 8. 2021 5:11)


When someone writes an post he/she keeps the idea of a user in his/her brain that how a user can know it. Thus that's why this post is outstdanding. Thanks! gym bag herr jobte.teswomango.com/map14.php

twilight woods body mist

(twilight woods body mist, 5. 8. 2021 19:42)


My spouse and I stumbled over here from a different website and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking at your web page yet again. twilight woods body mist alher.sewomabest.com/map10.php

homocystein högt värde

(homocystein högt värde, 5. 8. 2021 10:37)


Hey there, You've done an excellent job. I'll definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this site. homocystein högt värde carsde.sewomabest.com/map4.php

vinsyra citronsyra skillnad

(vinsyra citronsyra skillnad, 5. 8. 2021 2:29)


I'm amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that's equally educative and entertaining, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The issue is an issue that too few folks are speaking intelligently about. I'm very happy I found this during my search for something regarding this. vinsyra citronsyra skillnad wiede.prizsewoman.com/map12.php

billiga affärer stockholm

(billiga affärer stockholm, 3. 8. 2021 18:32)


Everything is very open with a precise clarification of the issues. It was definitely informative. Your site is very useful. Thank you for sharing! billiga affärer stockholm search.sewomabest.com/map11.php

svamp runt ändtarmen

(svamp runt ändtarmen, 3. 8. 2021 8:43)


This is a topic that is near to my heart... Thank you! Where are your contact details though? svamp runt ändtarmen checa.teswomango.com/map18.php

numero 74 rea

(numero 74 rea, 3. 8. 2021 2:59)


Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Cheers! numero 74 rea rattde.prizsewoman.com/map17.php

bruna ben snabbt

(bruna ben snabbt, 2. 8. 2021 21:37)


Thanks for sharing your thoughts on. Regards bruna ben snabbt wolre.teswomango.com/map17.php

Belated by-product made-to-order good life

(StronBlefe, 2. 8. 2021 18:20)

https://qps.ru/fOb0x https://clck.ru/WPY4Q https://clck.ru/WPngg https://gee.su/oCiYM https://gee.su/q14mY https://qps.ru/5WTnC https://qps.ru/sth9q https://gee.su/q6Esw https://gee.su/WKDX3 https://qps.ru/IbMfO https://gee.su/UPveD https://gee.su/Ga5oE https://gee.su/6VMGD https://gee.su/6DFtl https://gee.su/Rvpwa https://clck.ru/WPX6u https://qps.ru/eScf9 https://qps.ru/mNhDd https://qps.ru/ljUp8 https://clck.ru/WPhyG
https://qps.ru/5CL1O https://clck.ru/WQ9Nr https://qps.ru/kHKad https://gee.su/AFDRt https://qps.ru/RoVqX https://clck.ru/WPSG8 https://gee.su/9nKNa https://gee.su/Fhmyw https://gee.su/5BDiv https://qps.ru/CqS4R https://gee.su/GnQ43 https://qps.ru/5ATmB https://gee.su/FQI0r https://clck.ru/WPmAX https://gee.su/9AWtb https://gee.su/rwjSv https://clck.ru/WPcdR https://qps.ru/zYyFr https://gee.su/gnViO https://clck.ru/WPgUt
https://gee.su/qaJzu https://qps.ru/aBn6H https://clck.ru/WPRFg https://gee.su/kpqDe https://qps.ru/vr7xR https://qps.ru/qiJak https://gee.su/I7evf https://cutt.us/HpGXj https://qps.ru/v8U0Q https://clck.ru/WPRqt https://gee.su/HNuVG https://clck.ru/WPy87 https://qps.ru/c8UJI https://clck.ru/WPTrM https://gee.su/kqnEl https://qps.ru/Lq1B4 https://clck.ru/WPPeZ https://clck.ru/WPaia https://qps.ru/t69UK https://gee.su/PtnfY

Hoвoe oнлaйн Kaзuно - Бoнyc кaждoмy!

(SpinDraigh, 2. 8. 2021 4:48)

Hoвoe oнлaйн Kaзuно - Бoнyc кaждoмy!
Рeгистрирyйся - зaбери свoй Бoнyс и игрaй.
нeoграничeный дeпoзит, и мoмeнтльный вывoд!
https://cahopsong.tk/help/?15561621856649

Up to date artifact tailored good heart

(StronBlefe, 2. 8. 2021 0:09)

https://gee.su/enzqV https://qps.ru/hlEOL https://gee.su/O3jTp https://clck.ru/WPP3z https://clck.ru/WPmSD https://gee.su/HMI9i https://qps.ru/LBI3n https://gee.su/0raIY https://qps.ru/pDzAy https://qps.ru/EhSOj https://cutt.us/owUdF https://gee.su/hOYTM https://clck.ru/WPNyD https://gee.su/pJXcA https://qps.ru/Q3oPY https://cutt.us/TkGfZ https://qps.ru/T83KN https://qps.ru/ZDelH https://gee.su/OSVyu https://qps.ru/gY8zT
https://gee.su/snvY6 https://gee.su/A8TnU https://qps.ru/EHa4Q https://qps.ru/nZUyM https://gee.su/PMXGm https://clck.ru/WPYcn https://gee.su/IayZp https://gee.su/Kdxqo https://qps.ru/NPqXg https://gee.su/sN5gG https://gee.su/fZ5vJ https://clck.ru/WPQrr https://qps.ru/eqnfC https://gee.su/yJEwi https://clck.ru/WPuur https://gee.su/q59g3 https://qps.ru/5GmSQ https://gee.su/9ItwN https://qps.ru/260J8 https://qps.ru/3HF9k
https://qps.ru/edtfs https://clck.ru/WQ8Sm https://qps.ru/pFrq3 https://gee.su/IRhqA https://qps.ru/s0iAa https://clck.ru/WPP8V https://qps.ru/eWZfq https://clck.ru/WPRa7 https://qps.ru/nRUzV https://gee.su/962Tc https://qps.ru/0lPkC https://gee.su/tkDWQ https://clck.ru/WPgsR https://clck.ru/WPPWZ https://cutt.us/rlSkw https://gee.su/PGpr4 https://clck.ru/WQgFW https://gee.su/G0TNR https://gee.su/f6nlx https://gee.su/jKWgF

Current commodity as regards the service perquisites of upstanding in the capacity of of living

(StronBlefe, 1. 8. 2021 5:58)

https://qps.ru/3tVBi https://clck.ru/WPieS https://qps.ru/wvasR https://clck.ru/WPve2 https://clck.ru/WPdWR https://qps.ru/msO73 https://gee.su/V9kne https://clck.ru/WPSHD https://gee.su/aB3dI https://qps.ru/2ojTg https://qps.ru/9kv17 https://qps.ru/0mkNq https://gee.su/B1tc3 https://clck.ru/WPqgH https://qps.ru/ngdAF https://gee.su/E1FKL https://qps.ru/sxqf1 https://gee.su/LH4hI https://cutt.us/ZCkSS https://gee.su/7oPCY
https://qps.ru/wiG7H https://qps.ru/jFGri https://qps.ru/Ey4im https://gee.su/kO5V6 https://gee.su/pdw7F https://qps.ru/u5nya https://clck.ru/WPnWk https://gee.su/NWftd https://qps.ru/ChyKw https://qps.ru/l7QF4 https://clck.ru/WPQLt https://gee.su/XcI5e https://cutt.us/yCnQn https://qps.ru/MsO0P https://gee.su/bFvS3 https://gee.su/h9BLw https://clck.ru/WPfHx https://clck.ru/WPXxj https://gee.su/7uBKD https://clck.ru/WPSM7
https://qps.ru/NEZij https://gee.su/WX48F https://gee.su/ZN5jM https://qps.ru/VvmyZ https://qps.ru/Hv5E3 https://clck.ru/WPSJa https://gee.su/RIZ3m https://clck.ru/WPTFr https://qps.ru/EkbgU https://gee.su/de1JN https://clck.ru/WPPF6 https://qps.ru/IXPU8 https://gee.su/UrHSV https://qps.ru/8uVDj https://gee.su/mSvG5 https://clck.ru/WPPbt https://qps.ru/EXr0j https://qps.ru/NcFvm https://gee.su/LdpPg https://qps.ru/t2ANT

Bitcoin NEO to the Moon - BNEO - New era of Crypto!

(bneoshcit, 31. 7. 2021 22:16)

Bitcoin NEO uses peer-to-peer technology to operate with no central authority or banks; managing transactions and the issuing of bitcoins is carried out collectively by the network.
Emission 21 000 000 coins (max supply).

To start using Bitcoin NEO:
Use Metamask or TrustWallet
Add smart-contract address 0xdf788c7280b3940a7ebb44c06cd9389167a9aff0, Bitcoin NEO, BNEO, Decimals - 18
Buy or add BNEO to your wallet
Based on the Bitcoin Smart Chain network, we provide reliable and fast transactions anywhere in the world, and your funds will always be safe.

Site - https://bitcoin-neo.com/?from=x
Buy tokens - https://bitcoin-neo.com/private-sale?from=x
Airdrop - https://bitcoin-neo.com/airdrop?from=x


Distribution BNEO
Team - 10%
Partners - 5%
Reserve - 14%
Promotions - 7%
Airdrop - 2%
Private Sale - 17%
Pre-Sale - 24%
Main Sale - 21%


Resources:
https://t.me/bneo_channel
https://t.me/bneo_chat
https://twitter.com/bneo_crypto
https://bneo.medium.com/

https://www.openlearning.com/u/aquilino-qwka77/blog/4DirtyLittleSecretsAboutTheParimatchBonuslariIndustry/

(Donaldgon, 31. 7. 2021 21:10)

Excellent write-up. I certainly love this website. Thanks!

Cosmetics

(JoshuaBak, 31. 7. 2021 6:39)


A competitive fashion e-commerce platform offering a wide range of women's and men's clothing at discounted wholesale prices.
Products include:
Women's clothing: dresses, tops, bottoms, denim, overalls, two-piece, swimwear, plus sizes, accessories and other fashion items.
Men ?s clothing: tops, two pieces, hoodies, sportswear, etc.
https://fas.st/manGtA

Trendy by-product in the value good enough soul

(StronBlefe, 31. 7. 2021 5:28)

https://qps.ru/Y8xlI https://clck.ru/WPQmR https://qps.ru/moI8P https://qps.ru/oMKVd https://clck.ru/WPddc https://gee.su/ZoTMx https://clck.ru/WPR56 https://clck.ru/WPfm6 https://qps.ru/wGpby https://qps.ru/pat6A https://qps.ru/PoOqu https://qps.ru/8Uu90 https://gee.su/FP8Jf https://qps.ru/SoB9Q https://clck.ru/WPiae https://gee.su/uV7hg https://clck.ru/WPg5Z https://qps.ru/Gbkfa https://qps.ru/D9QYf https://cutt.us/Xhlhj
https://clck.ru/WPQ5y https://gee.su/CkZAS https://gee.su/n5FCQ https://gee.su/5jPKU https://qps.ru/yWUhH https://qps.ru/Am9xw https://gee.su/mI8JK https://qps.ru/z389A https://gee.su/aUPhj https://qps.ru/gkbry https://qps.ru/RvoPr https://qps.ru/EY4c8 https://qps.ru/jVBQe https://cutt.us/jJDfj https://qps.ru/ZT245 https://clck.ru/WPxZo https://qps.ru/Rx3LA https://clck.ru/WPjqU https://qps.ru/hvaH5 https://clck.ru/WPPzs
https://gee.su/MylHi https://qps.ru/FLi6S https://clck.ru/WPkxW https://qps.ru/AwSrP https://qps.ru/6porb https://gee.su/H2oFR https://qps.ru/Haspr https://gee.su/0fNiG https://gee.su/yNuEG https://qps.ru/WJjaS https://gee.su/6qYrS https://clck.ru/WPpxn https://qps.ru/HS79z https://clck.ru/WPd8R https://qps.ru/smYyg https://qps.ru/QhMAO https://gee.su/jPbMu https://qps.ru/Kng5O https://qps.ru/2ZFHM https://qps.ru/PFudE

Доброго дня

(TINE1928, 31. 7. 2021 2:39)

Доброго утра.

Полуприлегающий силуэт очертание изделия линия талии в котором слегка подчеркнута. Без датчиков робот пылесос не сможет самостоятельно перемещаться по комнатам и выполнять свою работу. Возможно получилось немного галопом. Объемы лесозаготовок предприятия не обеспечивают круглогодовую загрузку лесоскладского оборудования. Его также называют водяной помпой. Более детально по этой теме лучший вебсайт по ссылке https://complab18.ru/ .
Расточка и восстановление отверстий. Когда пускатель включен замкнут и этот контакт обеспечивая питание на катушку пускателя. Сначала поясним из каких материалов и как именно можно сделать самодельный агрегат. Мировая практика соединения каркаса с опорными элементами заключается в использовании прижимных болтов которые монтируются на месте с возможностью боковой регулировки. Какие то дополнительные документы составлять в соответствии с законодательством не требуется.
Всем успехов!

Unseasoned commodity in the interest satisfactory temperament of living

(StronBlefe, 30. 7. 2021 9:42)

https://gee.su/1D4kR https://qps.ru/h6qZI https://qps.ru/ZQdiP https://gee.su/vV0qR https://gee.su/qYvcD https://qps.ru/ItYLp https://gee.su/e0CrX https://qps.ru/06l2O https://cutt.us/vSGuP https://gee.su/UxHkO https://qps.ru/lG1T9 https://clck.ru/WPUEJ https://clck.ru/WPQsd https://gee.su/HgmVo https://gee.su/iLPOJ https://clck.ru/WPhzb https://qps.ru/CYVvr https://clck.ru/WPToa https://clck.ru/WPc3H https://qps.ru/q1reL
https://clck.ru/WQRR9 https://qps.ru/hM27t https://gee.su/cQ6vn https://cutt.us/cOxRR https://qps.ru/6j8cT https://qps.ru/osHJB https://qps.ru/eMZTW https://gee.su/FO2uN https://gee.su/Cj1m5 https://qps.ru/OgxGF https://cutt.us/beKUR https://clck.ru/WRCfw https://clck.ru/WPoVG https://clck.ru/WPxnN https://gee.su/hQrjF https://gee.su/J3kVC https://clck.ru/WPYsT https://gee.su/gce0t https://qps.ru/bhcNA https://qps.ru/IYUCo
https://clck.ru/WPhC3 https://qps.ru/NRuoi https://clck.ru/WPq4M https://clck.ru/WPhHG https://gee.su/ifYWG https://clck.ru/WPgke https://qps.ru/1HS2Z https://gee.su/9J7yO https://qps.ru/YRnUN https://cutt.us/zXIxJ https://qps.ru/u0cJn https://clck.ru/WPRDJ https://qps.ru/rRg8p https://gee.su/XjJQN https://qps.ru/Zu6zy https://clck.ru/WPYeC https://gee.su/VIt2h https://qps.ru/Ii1JO https://qps.ru/jfOGI https://clck.ru/WPf2m

Discover Exactly How The Foods You're Eating On A Daily Basis Are Making Your Fat Cells SICK

(JesseJob, 29. 7. 2021 16:11)

https://bit.ly/3y8bt5A Among your body's main fat-burning hormones REDUCES when you go on a diet plan?

Research has revealed that this important hormonal agent come by as high as 50% after simply 7 days of weight loss!

The most awful component is, the longer you attempt to diet, the worse it obtains, which is why several "serial dieters" continuously struggle to keep the weight off (if they lose it whatsoever ...).

The good information is we're mosting likely to share the nourishment techniques to ENHANCE your body's all-natural fat-burning hormones securely and also naturally! https://bit.ly/3y8bt5A


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »