Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vin Diesel

10. 3. 2006

Vin Diesel                                      Obrazek

vlastním jménem Mark Vincent

Narozen : 18.7.1967   USA  New York

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako
Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi,
Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Obrazek


Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Obrazek


Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

Obrazek

Filmografie :

2011 Hannibal the Conqeror 
2010 Rockfish , XXX : The return of  Xander Cage
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Babylon A.D. 
2006 Rychle a zběsile : Tokyjská jízda , Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2004 Chronicles of Riddick (hlavní producent) - Richard B. Riddick
2004 XXX2 (hlavní producent) - Xander Cage
2003 Osamělý mstitel /A Man Apart/ (hlavní producent) - Sean Vetter
2003 XXX: A Filmmakers Diary (video) - sám sebe
2002 XXX /XXX/ (hlavní producent) - Xander Cage
2002 2002 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2001 Knockaround Guys - Taylor Reese
2001 Rychle a zběsile /The Fast and the Furious/ - Dominic Toretto
2000 Černočená tma /Pitch Black/ - Richard B. Riddick
2000 Riziko /Boiler Room/ - Chris Varick
1999 The Making of 'The Iron Giant' (TV) - sám sebe
1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas) - železný obr
1998 Into the Breach: 'Saving Private Ryan' (video) - sám sebe
1998 Zachraňte vojína Ryana /Saving Private Ryan/ - vojín Adrian Caparzo
1997 Strays (režisér, hlavní producent, scénář) - Rick
1994 Multi-Facial (režisér, producent, scénář) - Mike

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

geeahdzindyBtjDoowsu

(combSwa, 27. 5. 2021 10:22)

cialis 80mg https://ckacialis.com/ - which one is better viagra cialis or laverta cialis super active plus reviews

geeahdzindyBtjDoowsk

(combSwa, 27. 5. 2021 10:10)

buy cialis https://ckacialis.com/ - 36 hour cialis how to buy cialis online from canada

нужен ли счетчик воды на скважину

(Antoniowvp, 27. 5. 2021 5:18)

Здравствуйте дамы и господа!Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Создать полноценную скважину в Минской области, бесперебойно поставляющую вам воду, — означает не только пробурить ее, но и обустроить. А зачастую – также и установить очистное оборудование, которое соответствовало бы вашим требованиям к чистоте воды. Мы выполняем полный цикл работ — от бурения грунта до подачи чистой питьевой воды на несколько домов. Важный промежуточный этап — это обустройство скважины, т.е. установка и отладка рабочего оборудования. После бурения обустройство включает работы: монтаж насоса в скважину, благоустройство скважины снаружи (установка кессона или скважинного адаптера); земельные работы и разводка трубопровода до пользователя (пользователей); установка необходимой автоматики дома или в кессоне. Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/12UGUi1eb4vB_-VAklwchUhrlKM8233go/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

Акция скидки Замочи сайт конкурента только сегодня

(OlgaOlegovna, 26. 5. 2021 23:01)


Необходимо "убить" сайт конкурента? С нашей фирмой это можно просто осуществить.
Применяем действенные технологии, испытанные не одним проектом:
- Ликвидируем интернет-сайты по любым ключам.
- Тысячи спамных беклинков.
- Заспамленость основного емаила организации письмами с рассылками
- Понижение позиций интернет-сайта в поисковике по любым коммерческим ключевым фразам.
- Применяем уникальные технологии. Десятилетний опыт работы.
- Гарантируем возврат денежных средств через 3 месяца.
- Стопроцентный отчет.
- Секретность работы. Никто про вас не узнает.

Стоимость услуги 6000py.
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Telgrm: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Работаем со Студиями!

cialis 20mg shopping afhsdbcArelforbfr

(nuactloh, 26. 5. 2021 13:27)

paypal cialis tadalafil https://rcialisgl.com/ - purchase cialis online canada yellow cialis

gsaxzvofbldzindyBtjDoowsd

(DorgoAni, 26. 5. 2021 11:33)

diabetes https://pharmacyken.com/ - online pharmacy for sale rx pharmacy india

gsaxzvofbldzindyBtjDoowsm

(DorgoAni, 26. 5. 2021 0:40)

non prescription viagra canadian pharmacy https://pharmacyken.com/ - Malegra DXT plus best online pharmacy for viagra

gsaxzvofbldzindyBtjDoowsu

(DorgoAni, 25. 5. 2021 22:36)

epipen canada pharmacy https://pharmacyken.com/ - birth control zyban canadian pharmacy

geeahdzindyBtjDoowsk

(combSwa, 25. 5. 2021 21:53)

how much is cialis without insurance? https://ckacialis.com/ - cheap cialis pills uk cialis nz online

legit online pharmacy dgsolbvfdArelftofli

(nuactVed, 25. 5. 2021 19:40)

who can prescribe cialis https://krocialis.com/ - what insurance covers cialis does generic cialis work?

tnoegfdzindyBtjDoowsl

(oscizAsd, 25. 5. 2021 17:25)

buy dapoxetine with cialis https://cialisjla.com/ - paypal cialis cialis buy australia online

sbbolthdzindyBtjDoowsc

(DorgoHtf, 25. 5. 2021 16:06)

buy cialis online usa https://cialishav.com/ - cialis tadalafil cialis 20 mg street value

cialis afhsdbcArelfcehby

(nuactloh, 25. 5. 2021 14:26)

cialis when to take https://rcialisgl.com/ - is cialis over the counter in usa viagra, cialis levitra online

sbbolthdzindyBtjDoowsw

(DorgoHtf, 25. 5. 2021 13:48)

buy cialis online overnight shipping https://cialishav.com/ - cialis for bph cialis blog

impotence frbdcacldzindyBtjDoowsj

(JebgDorgo, 25. 5. 2021 9:08)

navarro pharmacy https://pharmacylo.com/ Vastarel

free ce pharmacy tech dgsolbvfdArelfsrbmv

(Lbsonuact, 25. 5. 2021 6:19)

cialis generic 20 mg https://ucialisdas.com/ genaric cialis

generic cialis 10mg 30 pills afhsdbcArelfdkljy

(Rebfnuact, 24. 5. 2021 15:34)

cialis cheapest price https://rcialisgl.com/ cialis online buy

Hello

(Stevhengop, 24. 5. 2021 14:18)

fine url https://ets-u.ru/
thank you

2 chainz viagra free mp3 download fhwsbbolthdzindyBtjDoowsy

(FmrfDorgo, 24. 5. 2021 11:37)

cheap cialis uk https://cialisee.com/ cialis ebay

indian pharmacy dgsolbvfdArelfxdghz

(Lbsonuact, 22. 5. 2021 23:49)

cialis with dapoxetine from canada https://ucialisdas.com/ - cialis dosage strengths discount super active cialis


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

následující »